Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha165g274kcal31.3g0g16.5g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow132g46kcal1.3g9.1g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl66g56kcal0.9g2.9g4.6g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g198g663kcal25.7g134.5g3g12.7g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2269kcal121g300g66.6g27.6g
Valittu annoskoko625g1135kcal60.5g150g33.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna313g567kcal30.3g75g16.7g6.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145