Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 165g273kcal27.6g0g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Maustekurkku83g14kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Kalaliemi laimennettu 165g4.9kcal0g0.5g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 62g184kcal11.5g1.5g14.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g150kcal0.9g1.4g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1311kcal83.4g21.4g99.4g7g
Valittu annoskoko625g656kcal41.7g10.7g49.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g328kcal20.9g5.4g24.9g1.8g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195