Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 111g15kcal1.2g1.1g0.2g1.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g74g15kcal0.4g2.8g0.2g4.5g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Kurkku 74g8.1kcal0.4g1g0.1g0.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g137g261kcal34.3g0g13.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g102g61kcal0.4g15.3g0.1g1.4g
Kananmuna, keitetty 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g976kcal95g45g45.6g17g
Valittu annoskoko625g488kcal47.5g22.5g22.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g244kcal23.8g11.3g11.4g4.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340