Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g88g526kcal21.1g5.8g47.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)241g336kcal26.8g1g25.1g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow66g592kcal0g0g65.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2908kcal95.8g13.6g276.6g0g
Valittu annoskoko625g1454kcal47.9g6.8g138.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g727kcal24g3.4g69.2g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703