Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g419g113kcal3.8g20.9g0g7.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g42g142kcal0.8g1.3g14.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g13g31kcal0g12.6g0g0g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.4g0g
Kananmuna, annos 65g27g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1263kcal19g75g100.4g14.6g
Valittu annoskoko625g631kcal9.5g37.5g50.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g316kcal4.8g18.8g25.1g3.7g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011