Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)84g301kcal11.8g58.9g1.8g4.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)28g34kcal0.8g1.1g2.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 224g497kcal39.2g0g38.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper112g325kcal29.1g0g23.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2414kcal170g123.2g138.6g9.4g
Valittu annoskoko625g1207kcal85g61.6g69.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g604kcal42.5g30.8g34.7g2.4g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567