Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g171g188kcal30.7g3.1g5.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g114g28kcal1.5g4.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.5g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Suolapähkinä 1.7g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g171g229kcal9.8g41.4g2.3g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1190kcal92.2g116g37.8g15.8g
Valittu annoskoko625g595kcal46.1g58g18.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna312g298kcal23.1g29g9.5g4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612