Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 24g66kcal3.5g6.1g1g9.2g
Vehnälese 19g43kcal2.5g2.9g0.8g7g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen24g67kcal7g0.5g4g7.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 235g91kcal1g16g1.2g6.1g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g533kcal28g51g14g59g
Valittu annoskoko625g267kcal14g25.5g7g29.5g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal7g12.8g3.5g14.8g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621