Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 199g152kcal3.7g30.9g0.4g2g
Purjosipuli 24g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g89g47kcal5g4.7g0.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton33g60kcal1.5g1.8g5g1.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g15kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g559kcal21.8g77.4g14.6g8.2g
Valittu annoskoko625g279kcal10.9g38.7g7.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g140kcal5.5g19.4g3.7g2.1g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035