Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa194g33kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Paprika keltainen 49g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g162g57kcal2.6g11.2g0.2g2.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g136g136kcal9.7g20.4g1.6g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g32g133kcal8.1g0.6g11g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g833kcal44.4g83.6g35g11.2g
Valittu annoskoko625g416kcal22.2g41.8g17.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g208kcal11.1g20.9g8.8g2.8g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193