Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 43g31kcal0.8g6.3g0.1g0.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g104g135kcal20.8g0g6.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g109g271kcal20.6g0g23.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä87g59kcal2.7g10.4g0.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g994kcal89.8g33.4g61.8g6.2g
Valittu annoskoko625g497kcal44.9g16.7g30.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g248kcal22.5g8.4g15.5g1.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049