Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 273g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 64g142kcal11.3g0g10.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 106g80kcal2g16.4g0.2g1.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 64g22kcal0.7g3.5g0.1g1.9g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.5g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Pavut tomaattikastikkeessa68g51kcal2.7g8.9g0.1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g658kcal34.8g63.4g26g15g
Valittu annoskoko625g329kcal17.4g31.7g13g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g165kcal8.7g15.9g6.5g3.8g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277