Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 171g94kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 251g357kcal31.3g0.8g25.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g141kcal0g0g15.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 68g155kcal3.5g12g9.6g4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g34g123kcal7.9g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1775kcal92.4g76.6g123.6g13.2g
Valittu annoskoko625g887kcal46.2g38.3g61.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g444kcal23.1g19.2g30.9g3.3g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675