Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 247g87kcal11.4g4.8g0.7g6.2g
Jauheliha, sika-nauta 283g627kcal49.6g0g48.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima19g74kcal5.5g0g5.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 61g203kcal1.2g1.8g21.5g0g
Pekoni, paistettu 14g73kcal2.3g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2126kcal140g13.2g166.4g12.4g
Valittu annoskoko625g1063kcal70g6.6g83.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g532kcal35g3.3g41.6g3.1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886