Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 71g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Sokeri 65g263kcal0g64.8g0g0g
Fariinisokeri65g264kcal0g64.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g156g131kcal1.7g28.5g0.6g2.8g
Voi 33g235kcal0.4g0.1g26.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Leivinjauhe 3.2g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.2g21kcal0g5.1g0g0g
Suklaa tumma 65g335kcal2.5g34.6g20.1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3827kcal60.4g625.8g112.6g23.8g
Valittu annoskoko625g1913kcal30.2g312.9g56.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna313g957kcal15.1g156.5g28.2g6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181