Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 267g204kcal5g41.4g0.5g2.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.1g51kcal0.1g0.1g5.7g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g71g135kcal10.6g0g10.6g0g
Vesi237g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g873kcal37.4g85.4g40g6.2g
Valittu annoskoko625g437kcal18.7g42.7g20g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g218kcal9.4g21.4g10g1.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770