Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria130g143kcal29.9g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g130g39kcal1.3g5.2g0.5g3.9g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka7.8g20kcal0g5.2g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g70g53kcal1.3g9g1.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)47g47kcal10.8g0g0.4g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g104g182kcal1.6g2.6g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g994kcal91.2g48.2g46.4g8.8g
Valittu annoskoko625g497kcal45.6g24.1g23.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g249kcal22.8g12.1g11.6g2.2g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867