Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 202g45kcal1g6.3g0.4g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g135g27kcal0.8g4.4g0.4g0g
Oliiviöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste81g291kcal23.4g1.4g22.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.1g58kcal0.1g0.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1189kcal55.4g52g83.2g13.6g
Valittu annoskoko625g594kcal27.7g26g41.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g297kcal13.9g13g20.8g3.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534