Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 95g674kcal0.7g0.4g75.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g95g465kcal3.4g57.8g23.7g0g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sokeri 99g403kcal0g99.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g459kcal13.6g93.6g1.6g4.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer7.2g24kcal1.7g0.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4367kcal63.8g513g225.8g9.4g
Valittu annoskoko625g2184kcal31.9g256.5g112.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna312g1092kcal16g128.3g56.5g2.4g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41.1g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594