Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 388g757kcal72.5g0g52.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)70g46kcal10.5g0g0.5g0g
Tomaatti 49g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g78g93kcal6.3g4.3g5.4g0g
Tilli, tuore 19g5.8kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1837kcal180.8g13.2g117g2.4g
Valittu annoskoko625g919kcal90.4g6.6g58.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g459kcal45.2g3.3g29.3g0.6g
Arvot/100g100g147kcal14.5g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641