Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 61g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Parsakaali, keitetty, suolaton 26g8.9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g6.1g8.1kcal0.2g1.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha153g254kcal29g0g15.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g625kcal64g17.8g31.8g8.4g
Valittu annoskoko625g313kcal32g8.9g15.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g156kcal16g4.5g8g2.1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974