DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkokaali keräkaali 374g104kcal4.4g15.2g0.7g7.9g
Voi vähäsuolainen 3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g298kcal34.1g0g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g79kcal0.5g0.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1095kcal78.8g50.6g59.8g17g
Valittu annoskoko625g548kcal39.4g25.3g29.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g274kcal19.7g12.7g15g4.3g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464