Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)69g242kcal9g48.3g1g2.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)138g227kcal34.5g1.2g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g207g83kcal3.5g17g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 35g52kcal2.8g1.6g3.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%138g166kcal4g6.2g13.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper24g70kcal6.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1685kcal120.6g150g66g4.6g
Valittu annoskoko625g843kcal60.3g75g33g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g421kcal30.2g37.5g16.5g1.2g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961