Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki271g184kcal33g10.6g0.5g0g
Edam 24% (Arla)163g520kcal42.2g0g39g0g
Kananmuna kuorineen punnittu147g186kcal16.2g0.4g13.3g0g
Vehnälese 13g30kcal1.7g2g0.6g4.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 26g79kcal2.3g14.4g0.5g3.6g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2016kcal191.4g58.8g107.8g17g
Valittu annoskoko625g1008kcal95.7g29.4g53.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g504kcal47.9g14.7g27g4.3g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577