Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%138g235kcal27.6g0g13.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto55g182kcal14.9g0g13.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 287g52kcal1.6g7.2g1.1g2g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)35g55kcal0.9g0.9g5.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g106kcal7.2g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.9g62kcal0g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1422kcal105.8g22.4g97.8g6.4g
Valittu annoskoko625g711kcal52.9g11.2g48.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g356kcal26.5g5.6g24.5g1.6g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712