Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 213g38kcal1.2g5.3g0.9g1.5g
Sipulikuutiot rainbow4.3g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g213g75kcal2.1g13.8g1.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa106g85kcal4.8g13.8g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa64g192kcal14.7g0g14.7g0g
Basilika, tuore21g8.5kcal0.7g1.1g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g804kcal47.8g69.4g36g4.8g
Valittu annoskoko625g402kcal23.9g34.7g18g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal12g17.4g9g1.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511