Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g121g421kcal14.1g87.4g1.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g172g60kcal1.7g11.2g0.9g0g
Herkkusieni 34g5.5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g52g7.2kcal1g0.2g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 34g60kcal2.6g0.8g5.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 34g78kcal4.8g0.6g6.2g0g
Pesto (Pirkka)5.2g30kcal0.2g0.2g3.2g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa69g207kcal15.8g0g15.8g0g
Broilerifileesuikale (Atria)103g114kcal23.8g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1963kcal129.4g201g71.2g1.4g
Valittu annoskoko625g982kcal64.7g100.5g35.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g491kcal32.4g50.3g17.8g0.4g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527