Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g372g93kcal3.7g17.1g1.1g6.7g
Margariini, 60%, Rainbow28g154kcal0.3g0.3g16.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 26g79kcal0g19.3g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.4g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g125kcal3.6g22.7g0.8g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 36g125kcal3.7g25.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1207kcal24.8g180.6g38.6g28.4g
Valittu annoskoko625g603kcal12.4g90.3g19.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna313g302kcal6.2g45.2g9.7g7.1g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967