Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 91g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g271g163kcal4.1g35.2g0.3g2.4g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g137g8.2kcal0.1g0.7g0.5g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g91g150kcal18.2g0g9.1g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g35g26kcal0.3g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g736kcal46.4g94.8g20.4g7.4g
Valittu annoskoko625g368kcal23.2g47.4g10.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal11.6g23.7g5.1g1.9g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198