Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 128g97kcal2.4g19.8g0.3g1.3g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 144g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 140g274kcal26.2g0g19g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g80g88kcal1.8g3.2g8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g32g26kcal0.5g2.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1033kcal63.8g60.6g58.2g6.8g
Valittu annoskoko625g516kcal31.9g30.3g29.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal16g15.2g14.6g1.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367