Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g42g241kcal9.1g8.3g21g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g78g222kcal23g2.7g13.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g130g354kcal26g1.3g28.6g0g
Pakastepinaatti rainbow156g31kcal4.8g0.8g1.2g2g
Kananmuna kuoreton 57g82kcal7.1g0.2g5.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 104g28kcal3.4g3.2g0g0g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g26g70kcal7.4g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2512kcal162.6g35g198.8g4g
Valittu annoskoko625g1256kcal81.3g17.5g99.4g2g
Annoskoko puolitettuna313g628kcal40.7g8.8g49.7g1g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697