Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)63g231kcal18.8g0g16.9g0g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.8g43.8g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu125g375kcal5.1g5g37.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell188g206kcal43.1g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2563kcal150.6g22.4g205g6.2g
Valittu annoskoko625g1281kcal75.3g11.2g102.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g641kcal37.7g5.6g51.3g1.6g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382