Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)459g147kcal15.1g20.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32.1g0.6g1.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl69g241kcal9.6g38.5g5.2g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1233kcal71.4g182.8g22g17g
Valittu annoskoko625g617kcal35.7g91.4g11g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal17.9g45.7g5.5g4.3g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534