Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)268g67kcal2.7g14.8g0g3.8g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 1g2.6kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 134g225kcal37.2g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g813kcal83.6g40.4g35.2g11.6g
Valittu annoskoko625g406kcal41.8g20.2g17.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g203kcal20.9g10.1g8.8g2.9g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802