Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g174g104kcal2.6g22.6g0.2g1.6g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)139g223kcal26.5g0g12.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Sinappi 5.2g6.9kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Vesi139g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g104g36kcal0.2g7.4g0.3g1.9g
Hunaja 7g23kcal0g5.6g0g0g
Persilja35g4.2kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g824kcal60.6g75.8g28.6g13.4g
Valittu annoskoko625g412kcal30.3g37.9g14.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna312g206kcal15.2g19g7.2g3.4g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129