Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g170g161kcal33.9g0g2.9g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Makaroni, tumma 170g610kcal22.9g111.5g5.1g10g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g141g58kcal2g11.5g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g141g170kcal4.8g5.1g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2048kcal127.2g256.2g50.6g20g
Valittu annoskoko625g1024kcal63.6g128.1g25.3g10g
Annoskoko puolitettuna313g512kcal31.8g64.1g12.7g5g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001