Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 226g40kcal4.1g0.9g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g63kcal2.2g12.9g0.4g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl181g154kcal2.5g8g12.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g132kcal0.2g0.2g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal19.2g48.4g57.6g11.2g
Valittu annoskoko625g401kcal9.6g24.2g28.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal4.8g12.1g14.4g2.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525