Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi546g907kcal91.2g0g60.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 78g177kcal10.9g1.3g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2172kcal204.4g3.2g148.2g0.4g
Valittu annoskoko625g1086kcal102.2g1.6g74.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g543kcal51.1g0.8g37.1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982