Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali387g82kcal4.6g13.1g0.8g8.1g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Siirappi 23g70kcal0g17.2g0g0g
Riisi puuroutuva 16g56kcal1g12.4g0.1g0.4g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 155g343kcal27.1g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1200kcal66.6g89.2g63.4g18.4g
Valittu annoskoko625g600kcal33.3g44.6g31.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g300kcal16.7g22.3g15.9g4.6g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590