Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 160g171kcal37g0g2.4g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g80g58kcal2g13.4g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Timjami 1.6g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Punaviini 40g28kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g12g14kcal0.1g2.8g0g0g
Ruusukaali 160g39kcal2.2g3.1g0.8g4g
Pinaatti 160g21kcal2.6g0.6g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g758kcal89.2g43g16g14.4g
Valittu annoskoko625g379kcal44.6g21.5g8g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g190kcal22.3g10.8g4g3.6g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.4g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680