Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 262g92kcal12.1g5.1g0.8g6.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus42g147kcal5.9g0.2g13.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 209g691kcal4.2g6.3g73.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%105g241kcal30.4g2.6g12.6g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.1g6.7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2354kcal105.8g29.2g200.8g14.6g
Valittu annoskoko625g1177kcal52.9g14.6g100.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g589kcal26.5g7.3g50.2g3.7g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994