Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 328g59kcal1.8g8.2g1.3g2.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio21g46kcal1.7g5.4g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g124g348kcal23.6g0g27.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g951kcal54.2g27.2g65.4g4.6g
Valittu annoskoko625g476kcal27.1g13.6g32.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g238kcal13.6g6.8g16.4g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965