Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 345g62kcal1.9g8.6g1.4g2.4g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g148g140kcal29.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Ranskankerma, Ingman49g133kcal1.2g2g13.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g796kcal66.8g28.6g45.4g6.8g
Valittu annoskoko625g398kcal33.4g14.3g22.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal16.7g7.2g11.4g1.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080