Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa240g41kcal1g6g1.4g1.7g
Tomaatti 96g22kcal0.5g3.3g0.3g1.3g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g48g29kcal5.3g1.9g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g120g36kcal1.2g7.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g96g163kcal18.2g0g9.6g0g
Lihaliemikuutio Kania3.8g8.7kcal0.4g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g611kcal53.8g39.8g24.4g8.2g
Valittu annoskoko625g306kcal26.9g19.9g12.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g153kcal13.5g10g6.1g2.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391