Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g202g246kcal45.2g0g7.2g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g126g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g252g63kcal3.3g10.6g0.5g0g
Basilika, tuore 6.3g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oregano, kuivattu 2.5g7.7kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g743kcal100.2g28.4g23.6g4.6g
Valittu annoskoko625g372kcal50.1g14.2g11.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g186kcal25.1g7.1g5.9g1.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234