Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 278g122kcal1.4g17.8g1.7g9.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g198g774kcal0g194.4g0g0g
Suklaa tumma 119g615kcal4.6g63.4g36.9g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3029kcal12.2g551.8g77.2g31g
Valittu annoskoko625g1515kcal6.1g275.9g38.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna313g757kcal3.1g138g19.3g7.8g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914