Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 143g283kcal41.9g0g12.8g0g
Siankylki, raaka36g114kcal5.3g0g10.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 178g136kcal3.4g27.6g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Palsternakka 54g34kcal0.3g6.3g0.2g2.4g
Paprika keltainen 61g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Paprika vihreä 61g13kcal0.6g1.5g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1.1g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1308kcal108g87.6g54.2g16.8g
Valittu annoskoko625g654kcal54g43.8g27.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g327kcal27g21.9g13.6g4.2g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933