Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl221g772kcal30.9g1.1g70.6g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g86g66kcal4.9g9.4g0.3g0g
Piparjuuri, annos 10g12g4.5kcal0.6g1.3g0g0.9g
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 61g239kcal1.3g1.3g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2229kcal78.6g38g193.6g6g
Valittu annoskoko625g1115kcal39.3g19g96.8g3g
Annoskoko puolitettuna313g557kcal19.7g9.5g48.4g1.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940