Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 378g76kcal5.9g8.5g1.1g3.4g
Sipuli (kuorittu)142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Herne 47g33kcal2.4g4.4g0.2g1.5g
Oliiviöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g28g47kcal0.2g11.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g633kcal22.4g65.8g29.2g14.6g
Valittu annoskoko625g316kcal11.2g32.9g14.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g158kcal5.6g16.5g7.3g3.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953