Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 164g30kcal0.9g4.1g0.7g1.1g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g110g274kcal16.4g5.5g20.8g1.1g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper62g6.9kcal1.4g0.2g0g1.5g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g55g77kcal1.6g1.1g7.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g107g45kcal1.7g9.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g8.2g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g23g61kcal6.3g0g4g0g
Ruokakerma Valio 5%55g33kcal0.7g1.5g2.7g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper41g119kcal10.7g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1298kcal79.8g45g88g7.6g
Valittu annoskoko625g649kcal39.9g22.5g44g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal20g11.3g22g1.9g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996